Ezt a hirdetést archiválták.

Zuglóban, Bolgárkertész u-ban kétszobás, igényes lakás kiadó

Budapest XIV. kerület Bolgárkertész utca
5 éve, 6 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Őrs vezér térnél igényes, kétszobás téglalakás kiadó
    Budapest XIV. kerület, Bolgárkertész utca
    ZUGLÓBAN, Őrs vezér tértől nem messze (Bolgárkertész u-ban) kétszobás, igényes téglalakás kiadó akár azonnali költözéssel, hosszú távra (min. 1 év). 52 nm2-es, frissen, teljes körűen felújított, mind műszakilag, mind esztétikailag kifogástalan állapo...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest XIV. kerület
    4 éve
    150 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4349818
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Albérlet, kiadó lakás, ház
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 52
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
Leírás
ZUGLÓBAN, Őrs vezér tértől nem messze (Bolgárkertész u-ban) kétszobás, igényes téglalakás kiadó akár azonnali költözéssel, hosszú távra (min. 1 év).
52 nm2-es, frissen, teljes körűen felújított, mind műszakilag, mind esztétikailag kifogástalan állapotú. Ízlésesen bútorozott, gépesített is, a benne lévő bútorok, gépek vadonatújak, azokat még senki nem használta - a leendő bérlő első használójuk lesz. A lakás teljesen felszerelt, pl. edények is találhatóak benne - gyakorlatilag néhány személyes holmival elég beköltözni.
Adottságai kitűnőek: tágas nappalijából külön hálószoba nyílik; konyhája ablakos, méretes; a fürdő sarokkádas, a vécé külön helyiségben, a mosógép pedig a kamrában került elhelyezésre. Az ablakok műanyagok, rajtuk redőny és szúnyogháló, a lakás klímával felszerelt.
Csendes, világos ingatlan minden tekintetben rendezett téglaház 2. emeletén.
Kulturált, nagyon barátságos környék sok-sok zölddel az Őrs vezér tér és a Pillangó utca közötti, egyedi hangulatú kis szigeten - kiváló közlekedés és infrastruktúra: Őrs vezér tér (Árkád, metró, IKEA), Fogarasi úti Tesco sétatávolságon belül, de könnyen, gyorsan elérhető a kisföldalatti, a Stadion vagy a 3. villamos is. A közelben megtalálható számos busz-, troli- és villamos-járattal a város bármely pontjára egyszerűen eljuthatunk.
Gyermek nélkül költöző, kisállatot nem tartó, nem dohányzó bérlőket várnak.
Rezsije nem magas: közös költség 12.000, minden egyéb mérhető, fogyasztás szerint.
Bérleti díj: 148.000 (kéthavi kaució szükséges, de ez hosszú távú bérlet esetén esetleg fizethető két részletben). A bérleti díj számlaképes.
Érdeklődni a hét minden napján - akár hétvégén is: [------]

Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület

Bolgárkertész utca

 
Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület

Bolgárkertész utca