Telepítésből megmaradt Signal PS-128AL-7 kültéri hang-fényjelző + LED

9 390 Ft

Képek / Videók
Megosztás
Leírás

Telepítésből megmaradt Signal PS-128AL-7 kültéri hang-fényjelző + LED

PS-128AL-7

Kültéri nyomókamrás hang-fényjelző sziréna, szabotázsvédett, vandálbiztos házban 7 hanggal. A kettős burkolat nemcsak tetszetős, de igen tartós is. Kívülről elegáns és masszív ABS, belül ellenálló és rugalmas acél.

A kiváló hang és fényjelzésről a „kis” méretű (115 dB) nyomókamrás hangszóró és az izzó gondoskodik.

A 9.20-as panel verziótól:

    A 3 előre beállított hang a „B”, „C” DIP kapcsoló segítségével választható ki. A 7 hang a „B”, „C” DIP OFF állásban hagyásával és szervizszál „pittyegtetésével” érhető el.

    funkció („A” DIP OFF): a két indító bemenetre (Start1 és Start2) adott indítás más-más hangon szólal meg, és így behatárolható a riasztás helye. A sziréna bekapcsolt állapotáról a 2 db beépített LED villogása szolgáltat információt.
    funkció („A” DIP ON): a LED-ek a START2 bemenetre adott megfelelő polaritású jellel vezérelhetők (riasztó rendszer éles állapotának jelzése).

    A tápelvételes indítás tiltását a „Q” DIP segítségével kapcsolhatjuk be, ilyenkor a sziréna a tápfeszültség megszűnésekor nem fog elindulni. Hasznos lehet, amikor nem a riasztóközpontról történik a sziréna tápellátása és a tápegység nincs szünetmentesítve.

A mikroprocesszor vezérelt elektronika 6 vagy 24 óránként teszteli a hangszórót, az izzót, és az akkumulátort. A teszt gyakorisága a „6H”, „24H” DIP segítségével állítható, mindkét DIP OFF állása esetén a sziréna csak riasztás után végez tesztet. Sikeres teszt esetén felvillan az izzó. Hiba esetén a panel a tesztjelentés során működésbe hozza a „Report” kimenetet, felvillantja az izzót és egy rövid hangmintát hallat a hangszórón.

A Flash bemenetre egy 3 mp-nél rövidebb impulzust adva, 3 kattogó hang- és fényjelzést ad a sziréna. Ez a funkció akkor hasznos, amikor távvezérlőt használunk központvezérlésre.

A Service bemenet segítségével a sziréna némán szerelhető. Szerviz módban a hang- és fényjelző megbontható, indítójel vagy tápelvétel hatására sem indul el.

Választható negatív vagy pozitív indítás, mindkét bemenetre külön-külön.

A tamperkapcsolóval detektálhatjuk, ha a szirénaház fedelét eltávolítják, vagy a szirénaházat leszakítják a falról.

A többféle bekötési módnak köszönhetően a lehetőségek tárháza rendkívül nagy.

A kék színű sorkapcsok leszedhetők, így könnyítve meg a szerelést.

A készülék működtetéséhez legalább egy 12 V/ 4,0 Ah, legfeljebb egy 12 V/ 7,0 Ah akkumulátor szükséges. Az eszköz nyugalmi áramfelvétele mindössze 25 mA.

A feltüntetett árak bruttó árak. 1 év garanciával, számlával.
Az ajánlat a készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.
Kérjük mindig tájékozódjon az aktuális árakról! Illetve érdeklődésénél kérjük jelezze melyik oldalon talált rá hirdetésünkre.
Fizetés személyes átvételkor a XIV. kerületi üzletünkben, vagy utánvéttel, postai úton.

Ár: 9390 Ft

Érdeklődni:

hirdetes@alarmkucko.hu

Telefonszám: 36-70-559-13-63

Kapcsolat a hirdetővel
  • Alarmkucko

  • 06705591363

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület

Bibor utca 5/1

Hasonló hirdetések
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Alarmkucko

  • 06705591363

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület

Bibor utca 5/1