Ezt a hirdetést archiválták.

QUEEN Koncert 2017.11.04.

Budapest XIV. kerület Aréna Budapest Sportaréna
6 éve, 6 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Évfolyam találkozóra fotós porcelán
    Budapest XIV. kerület, Ajándékot évfolyamtalálkozóra
    Osztálytalálkozóra, évfolyam találkozóra fényképes porcelán amin a régi osztály fotója vagy a tablókép van. Beégetett porcelánok nagy választékben .... az Osztályfőnöknek nagy meglepetés lenne az évtizedekkel korábban készült fotó egy porcelánon ! A ...
    • Események - Budapest XIV. kerület
    2 napja, 22 órája
  • Porcelán címerrel beégetve
    Budapest XIV. kerület, Címer
    Porcelán emléklapok nagy választékban. Fotós porcelánok rendelhetők ! Porcelán plakettre magas hőfokon beégetve a címer grafikája kültéren is elhelyezhető, nem fakul, időjárásnak ellenáll. Fotókerámiák, fényképes porcelánok Önkormányzatoknak, iskolák...
    • Események - Budapest XIV. kerület
    2 napja, 22 órája
  • Régen frissült
    Női klub - meghívó
    Budapest XIV. kerület, 1146 Budapest, Thököly út 58.)
    Kedves Látogatók! Szeretettel meghívunk Titeket az augusztusi Női klub rendezvényünkre. ◢ Programok és kiállítók: - A Himalája vonzásában - Száraz Dénes színművész a Mount Everesten járt. - Utazz velünk a Világ körül - Dr. Tanka László a Panoráma Vil...
    • Események - Budapest XIV. kerület
    6 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3992239
  • Kategória: Közösség
  • Alkategória: Események
Leírás
 2 db. jegy átadó egyéb elfoglaltság miatt !
Telefon : [------]
QUEEN + ADAM LAMBERT ! A 2017-ES EURÓPAI TURNÉ ÁLLOMÁSAI!
A Queen+Adam Lambert nyilvánosságra hozta a 2017-es európai turnéjuk állomásait, melynek keretében 2017. november 4-én, a Papp László Budapest Sportarénában láthatják a produkciót.
[------]
Számos meglepetést is tartogat a produkció. A vadonatúj műsor keretében megemlékeznek majd a Queen legnagyobb példányszámban eladott, a News of the World című lemez megjelenésének 40. évfordulójáról is. Az 1977-ben megjelent albumon szerepeltek a „We Will Rock You” és a „We Are the Champions” című örökzöld himnuszok is.
Roger Taylor, a Queen dobosa szerint ez merőben más lesz, mint a korábban bemutatott show. Az új technológiák segítségével sokkal több mindent tudunk megvalósítani. 100%-ig élő koncert.
Brian May gitáros elmondása szerint, a Queen idei fellépésein merészebb zenei programmal találkozhat majd a közönség, néhány olyan dolgot is belecsempészünk a műsorba, amire nem számítanak.
Adam Lambert és a Queen immár öt éve dolgozik együtt. Az amerikai énekes igazi átváltozó művész, aki erőteljes hangjával, energikus és stílusos színpadi jelenlétével szinte pillanatok alatt hódította meg a világot.
[------]
2 db. jegy átadó ! Tel.: [------]

Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület

Aréna
Budapest Sportaréna

 
Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület

Aréna
Budapest Sportaréna