Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó családi ház, jelenleg kétgenerációs, de egybe is nyitható vagy 3 lakásossá alakítható

69 000 000 Ft
Budapest XIV. kerület
6 éve, 10 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3766813
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 140
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Családok, összeköltöző generációk, befektetők figyelem!

Zuglóban, kertvárosi, zöldövezeti részen kínálunk eladásra két generációs, de a beépíthető padlástérnek köszönhetően könnyen három generációssá alakítható, külön bejáratokkal rendelkező családi házat. 

Az ingatlan kettő, 70 nm-es, 2+1 szobás, erkélyes lakásból áll, azonban a padlástér is beépíthető, így könnyen 3 lakásos házzá alakítható. Adottságainak köszönhetően könnyen albetétesíthető, melynek következtében társasházzá válik, így tökéletes lehet befektetőknek is. 

Az alsó szinten fekvő lakás bejárata a kertből nyílik, míg a felső szintié lépcsőházból, innen érhető el a padlástér is. Igény esetén a két lakás könnyen egybe is nyitható.

Az ingatlan 1976-ban épült, téglaház. Stabil, jó állapotú, szerkezetileg kifogástalan állapotban van, nem ázik be, nem penészedik. A külső vakolat is ép, repedések nem tarkítják. Két autó számára kialakított garázs, ehhez nagy tároló helyiség és külön pince van a legalsó szinten, ezek összterülete körülbelül 45 nm. A garázsok előtt is lehetőség van plusz két autónak a parkolásra, így 4 autó kényelmesen elfér. 

A lakásokról bővebben:

Mindkét ingatlan 70 nm-es, 2 + 1 szobás, ezek bejárata külön nyílik, de a két nagyobb szoba egybe is nyitható igény szerint. Minden helyiség világos, nagy ablakokkal rendelkező, a legnagyobb szoba erkélyes és a helyiségeket tágas folyosó köti össze. Az alsó lakás minden ablakán redőny van, a felső szinten a gyerekszoba van ezzel felszerelve. A konyhákhoz tartozik egy-egy spejz is. A tágas fürdőszobák kádasok, a WC mindkét lakásban különálló. A lakások jó állapotban vannak, a falak frissen festettek, folyamatos felújítás zajlik jelenleg is. A nyílászárók jó állapotú, felújított fakeretes dupla ablakok, a járólapok és a csempék szorulhatnak igény esetén felújításra. Plusz lehetőség a konyha és a konyhával szemben lévő félszoba egybenyitása, (a két helyiség között az előszoba is ott van), így akár amerikai konyhás nappalivá is alakítható, ez esetben két, nagy és tágas hálószobát kapunk. 

Az ingatlanban rejlő egyéb lehetőségek: 

Amennyiben a szigetelést, a nyílászárókat és a fűtést is korszerűsíti az új tulajdonos, (mely körülbelül 6 millió forintos tétel), Az ingatlan A++-os energia besorolásúvá válik. Ez előnyt jelent, ugyanis az állam ilyen esetben visszatérítheti a munkálatok egy részét, (körülbelül 2,5 millió forintot), illetve az ingatlan értéke is jelentősen megnő. A padlástérben kialakított lakás után pedig akár CSOK is igényelhető. 

Az ingatlan további előnye, hogy több, újépítésű társasház is a közelében van, így a szomszédságot és a kertövezetet is beleszámolva közel 1400 lakó elérhető. Ez ideális lehet akár üzletek, élelmiszerboltok, rendelők vagy ügyvédi irodák kialakítására is, mely esetén kényelmes lehet, hogy az alsószinten helyezkedik el az üzlet, a felső szinten pedig elszeparálva, a magánszférát nem zavarva élhet a tulajdonos. 

A telek mérete alkalmas nagyobb családi összejövetelek lebonyolítására, kerti sütögetésekre, medence elhelyezésére, növények ültetésére. Jelenleg nagyrészt füves, kisebb veteményessel és virágokkal, valamint egy szép, termő diófával. (társasházasítás esetén a telek mérete a kert megosztását is lehetővé teszi)

A környék csendes, nyugodt. Óvodák, általános és középiskolák, játszóterek, boltok a közelben könnyen elérhetőek. Troli, villamos pár perc sétára, míg metró 10 perc alatt könnyen megközelíthető. 

Az alsó lakás akár azonnal költözhető, a felsőben jelenleg laknak, így ott ez megbeszélés tárgyát képezi.

Az ingatlan megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges. 

Ingatlanosok FELESLEGESEN keresnek, NEM szeretnénk szolgálataikat igénybe venni!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Győrffy Amlia

  • 0670611-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület


Hasonló hirdetések

  • Hat lakásos társasházban...
    Budapest XIV. kerület
    Ritkán piacra kerülő, nagyon jó beosztású, napfényes lakás. Eladó hat lakásos, körbekerített, lapostetős társasházban, egy első emeleti, nagyon kellemes hangulatú, napfényes, jó elrendezésű (külön nyíló szobák) igényesen felújított 2 szobás lakás. Er...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    1 napja
    72 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 14. ker.
    Budapest XIV. kerület, Vezér utca
    BEFEKTETŐK FIGYELEM!! Zuglói projekt kinálok megvételre!Zugló központi részén, egy már meglévő, de részben átalakítandó 3 szobás, amerikai konyha + nappalis, dupla komfortos, 1. emeleti, belső 2 szintes, erkélyes lakást, és a hozzá tartozó beépíthető...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    1 napja, 3 órája
    230 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 14. ker.
    Budapest XIV. kerület, Kerepesi út
    Ahol tényleg csak a képzelet szab határt.Eladó egy könnyen alakítható, ideális elosztású fényes lakás, amit a saját fantáziája és ízlése, valamint elképzelései szerint tud felújítani.Rövid összefoglaló:Eladó egy 89 nm-es 4 külön nyíló szobás nagypolg...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    1 napja, 3 órája
    62 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 14. ker.
    Budapest XIV. kerület, Ungvár utca
    Zugló egyik kedvelt részén, az Ungvár utcában megvételre kínálok egy másfél szobás lakást. A lakás a 2. emeleten van, zárt lépcsőházból közelíthető meg. Lift nincs az épületben, mert csak 4 emeletes a ház. Egy biztonsági ajtón keresztül jutunk a közl...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    1 napja, 3 órája
    45 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 14. ker.
    Budapest XIV. kerület, Vezér utca
    ZUGLÓ KÖZPONTI RÉSZÉN ERKÉLYES, amerikai konyha + nappalis, 3 hálószobás, dupla komfortos,1. emeleti, belső 2 szintes lakást megvételre kínálok!Egy 10 lakásos társasház, 1. emeletén található a belső kétszintes, 130 nm-es lakás. Az alsó szinten talál...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    1 napja, 3 órája
    104 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Győrffy Amlia

  • 0670611-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület